Wat kost een kartonnen doodskist?

2020-03-23 by No Comments

Wat kost een kartonnen doodskist?

In de praktijk blijkt dat kartonnen kisten vaak duurder zijn, een basiskist met reguliere bekleding kost tussen de 375 en 500 euro, en met afleverkosten van minimaal 60 euro kost een golfkartonnen grafkist dus makkelijk 250 euro meer dan de meest gebruikte eco-uitvaartkist van bijvoorbeeld DELA en Yarden.

Hoe zwaar is een doodskist?

Formaat: De binnenafmeting van de kist is 202 * 63 cm (L*B). De kist weegt 24,6 kg en kan tot 150 kg dragen. De kist is geschikt voor zowel (natuur)begraven als cremeren. Ons advies is om dit te overleggen met het betreffende crematorium.

Wat kost een eiken doodskist?

U kunt al een doodskist kopen vanaf 200 euro. De meest gebruikte grafkist is gemaakt van hout.

Welke kist bij crematie?

Een kist voor een begrafenis kopen is voor veel mensen een lastigere keuze dan een kist voor een crematie kopen. Bij een begrafenis wordt door nabestaanden vaker gekozen voor een houten, meer hoogwaardige grafkist, soms met persoonlijke opdruk of afbeelding.

Wat kost een zwarte grafkist?

Wij kunnen deze grafkist in elke gewenste kleur leveren zonder extra kosten. Levertijd: Deze grafkist kunnen wij binnen 36 uur bezorgen….Grafkist Zwart.

Product prijs €649
Totale bestelling: €649

Wat zijn kosten voor een uitvaart?

Een begrafenis kost al snel tussen de € 8.500 en € 11.000, een crematie tussen de € 6.500 en € 9.000. Dit wordt door veel mensen onderschat. Dat begrafeniskosten vaak hoger liggen dan de kosten voor een crematie komt omdat de begrafeniskosten voor een deel bestaan uit grafkosten.

Hoeveel mensen dragen een kist?

Het dragen van de uitvaartkist wordt meestal gedaan door 6 personen, afhankelijk van het gewicht. Het is zeker niet noodzakelijk dat de kist door professionele dragers gedragen wordt.

Hoeveel kistdragers zijn er?

Afhankelijk van het gewicht kan er gekozen worden voor 4 of 6 dragers. De kosten voor dragers zijn afhankelijk van hoe lang, en waar de werkzaamheden uitgevoerd moeten worden.