Waar kan ik het ISBN nummer vinden?

2019-06-21 by No Comments

Waar kan ik het ISBN nummer vinden?

Je vindt dit nummer op de achterzijde of op één van de eerste bladzijden van een boek. In de leermiddelenlijsten die op onze website staan, kun je het ISBN opvragen door met de cursor op de titel van het artikel te gaan staan.

Welk boek heeft als ISBN nummer opzoeken?

Op ISBN zoeken is de makkelijkste manier om een boek te vinden. Vul in het zoekveld hierboven het ISBN in en je krijgt direct het boek te zien. Weet je geen ISBN dan kan je ook zoeken op auteur, titel of onderwerp. Het ISBN kan je zowel met als zonder spaties invullen.

Is een ISBN uniek?

Het ISBN is een unieke identificatiecode die aan vrijwel iedere boekuitgave wordt toegekend, met als doel de transacties in de bedrijfskolom te vergemakkelijken en eenduidig te maken.

Is ISBN hetzelfde als EAN?

Een geldig, geregistreerd ISBN (International Standard Book Number). Dit is een unieke code die specifiek aan boeken is toegekend en standaard op elke boekenkaft te vinden is. Een geldig, geregistreerd EAN (European Article Number) – ook wel ‘streepjescode’ genoemd.

Wat is een ISBN code?

Een ISBN is een uniek nummer voor uw boek. Door het registreren van een ISBN zorgt u dat alle informatie over uw boek bij elkaar blijft: van titel, auteur, verschijningsdatum tot cover en flaptekst. Het ISBN kan worden omgezet in een wereldwijd leesbare barcode.

Wat kost het aanvragen van een ISBN nummer?

De kosten voor een ISBN bij het bureau ISBN is voor 1 nummer € 102,02. Als u een reeks aanvraagt zijn de kosten per ISBN goedkoper. Als u via Boekenplan een ISBN voor uw uitgave nodig heeft dan betalen wij de kosten voor een nummer. Uiteraard kunt u zelf bij het bureau ISBN een nummer aanvragen.

Welk boek heeft als ISBN nummer 9789401401661?

De grote ruimte encyclopedie, Onbekend | 9789401401661 | Boeken | bol.com.

Wat is de code van een boek?

In deze blog lees je alles wat je als auteur moet weten over dit unieke nummer voor je boek. ISBN staat voor International Standard Book Number. Het is een unieke identificatie waarmee een uitgave vindbaar is voor (online) boekhandels en bibliotheken.

Hoe duur is een ISBN nummer?

De kosten voor een ISBN bij het bureau ISBN is voor 1 nummer € 102,02. Als u een reeks aanvraagt zijn de kosten per ISBN goedkoper.

Heeft een andere druk een ander ISBN nummer?

Een nieuwe druk vereist een nieuw ISBN. Wanneer een publicatie in verschillende verschijningsvormen verschijnt, dient iedere afzonderlijke verschijningsvorm een eigen ISBN te hebben. Een toegekend ISBN kan nooit meer opnieuw worden gebruikt voor een nieuwe uitgave.

Wat is EAN Gtin of ISBN?

Een Global Trade Item Number (GTIN) maakt dat een bepaald product wereldwijd kan worden geïdentificeerd. In feite is de GTIN de streepjescode van een commercieel product. In de volksmond staat deze beter bekend als het Europese Artikelnummer (EAN) of de International Standard Book Number (ISBN) voor boeken.

Heb ik een EAN code nodig?

Het is een 13-cijferige code die zich op een product onder de streepjescode bevindt. Het is een unieke code om zo een product of producteenheid een identificatie te geven. Voor elk product, elke variatie of eenheid is een uniek EAN nummer nodig.

Wat is een ISBN zoeken?

Op ISBN zoekenis de makkelijkste manier om een boek te vinden. Vul in het zoekveld hierboven het ISBN in en je krijgt direct het boek te zien. Weet je geen ISBN dan kan je ook zoeken op auteur, titel of onderwerp. Het ISBN kan je zowel met als zonder spaties invullen.

ISBN → de specifieke editie. ISBN codes zijn 10 of 13 cijfers die samen een unieke code vormen dat een specifieke editie van een boek identificeert. U vindt het ISBN op de achterkant, naast de streepjescode.

Wat zijn de kosten voor een nieuwe ISBN reeks?

Kosten per ISBN zijn dan € 10,02 excl. 21% BTW als er nog ruimte is op uw huidige ISBN reeks (prefix) Zodra deze vol is moet u een nieuwe reeks aankopen volgens de nieuwe manier. Betaling voor de gehele reeks als het losse ISBN (van voor 2019) geschied vooraf middels iDEAL (Nederland) of Bancontact (Belgie).