Hoeveel kost KBC Ancora?

2019-06-14 by No Comments

Hoeveel kost KBC Ancora?

Overzicht historische adviezen

2017/04/12 41.26 EUR Houden
2018/09/07 43.5 EUR Kopen
2019/02/25 40.42 EUR Kopen
2019/07/05 40.9 EUR Houden

Wat is er met Barco?

Barco ontwerpt en ontwikkelt visualisatiesystemen zoals monitoren, video walls, projectoren, LED displays, beeldverwerking enz voor een heel breed gamma aan sectoren (ziekenzorg, olie- en gas, automobiel, defensie, luchtvaart, media, digitale cinema).

Wat is er aan de hand met Ontex?

Resultaten Ontex onder druk Ontex heeft in het eerste kwartaal van 2021 een lagere omzet en winst geboekt, onder andere door een vertraging van de activiteiten in Europa en ongunstige wisselkoersen.

Is Biocartis koopwaardig?

Het parcours van het aandeel Biocartis verliep zeker niet zonder slag of stoot. Mede dankzij het coronavirus zakte de koers steeds verder weg en bereikte het nieuwe all-time lows. Desondanks dat het aandeel Biocartis ferme klappen krijgt blijft het een veelbelovend aandeel.

Wat is de waarde van Cera aandelen?

Het nominale kapitaal van de coöperatieve aandelen van Cera bedraagt: Voor een B-aandeel 6,20 euro. Voor een D-aandeel 18,59 euro.

Hoeveel Cera vennoten zijn er?

Samen met zo’n 400.000 vennoten investeert Cera in onze samenleving en bouwt aan een sterke coöperatie.

Waarom daalt Ontex?

De vrije kasstroom bedroeg € 60 miljoen, een daling met € 50 miljoen in vergelijking met 2019 door een lagere kasstroom uit recurrente handelsactiviteiten en hogere uitgaven voor niet- recurrente elementen.

Wat met Biocartis?

Biocartis maakt innovatieve producten voor moleculaire diagnostiek binnen het domein van kanker en infectieziekten. Idylla™, een moleculair diagnoseplatform, is het belangrijkste product. Biocartis heeft tests voor melanoom, darm-, en longkanker in het aanbod.

Hoe intekenen op Cera-aandelen?

Je kunt eenvoudig en volledig online inschrijven op Cera-aandelen, ook telefonisch via KBC Live of in een bankkantoor van de KBC-groep. Sinds kort is het ook mogelijk om aandelen te kopen via de optie ‘Extra diensten’ in de KBC Mobile-app. Investeren in E-aandelen houdt risico’s in.

Waarom Cera-aandelen?

Investeren in aandelen houdt risico’s in. De E-aandelen van Cera zijn niet overdraagbaar en bij uittreding wordt maximaal de statutaire uitgifteprijs terugbetaald. Als intekenaar loop je het risico een deel of het geheel van het geïnvesteerde bedrag te verliezen.

Wat is Cera vennoten?

Cera in een notendop “Met zo’n 400.000 vennoten is Cera een van de grootste coöperaties van België. We brengen mensen, middelen en organisaties samen, bundelen krachten, nemen initiatieven en realiseren projecten met een duidelijk doel: samen investeren in welvaart en welzijn.”