Care sunt modelele de unghii cu gel?

2019-03-01 by No Comments

Care sunt modelele de unghii cu gel?

Modelele de unghii cu gel vor fi la moda si in 2020 sub diferite forme si culori. Unghiile reprezinta o parte importanta din viata unei femei, intrucat acestea ii oglindesc felul de a fi, arata cat de ingrijita este aceasta. Unghiile cu gel simple ori cu un model distinctiv sunt o parte importanta a look-ul general in 2020.

Care este gelul perfect pentru unghie?

Base One UV reprezinta solutia inovatoare pentru unghiile tale, care vor arata elegant fara a fi afectate in vreun fel. Orice gel ai alege din gama Base One UV, rezultatele pe care le vei obtine, vor fi extraordinare. Poti sa construiesti, sa modelezi si sa acoperi diferite imperfectiuni ale unghiei, folosind Base One UV.

Care sunt gelurile UV pentru unghii?

Nailsup intelege preocuparea ta pentru unghii frumoase si iti pune la dispozitie o gama diversificata de Geluri UV, cu ajutorul carora poti crea cele mai frumoase unghii pentru tine si clientele tale. Poti alege dintre geluri UV Venalisa, disponibile in culori puternic pigmentate, potrivite atat pentru a fi utilizate acasa, cat si in salon.

Ce trebuie sa faci pentru a modela unghie?

O baza sau un gel de modelare trebuie sa nu sara in contact cu suprafetele dure. Aici intra lovituri si alte actiuni obisnuite. Base One UV se bucura de o mare stabilitate pe unghie, inca de la folosirea lui pentru constructia unghiei si pana la modelarea acesteia si aplicarea gelului de camuflaj.

Ce este tehnica de infrumusetare a unghiilor cu gel?

Ca orice alta metoda moderna de infrumusetare, tehnica extraordinara a unghiilor cu gel este din ce in ce mai populara in ziua de azi. Aceasta tehnica are foarte multe avantaje si putine dezavantaje.

Care sunt culorile unghiilor cu gel sidefat?

Aceasta se realizeaza in mai multe jocuri de culori, dar printre cele mai populare si in trend se numara albul, auriul, argintiul, si rozul prafuit. Elegante si sofisticate, aceste modele unghii cu gel cu aspect sidefat nu vor fi trecute cu vederea, si trebuie neaparat sa le incerci.

Care sunt cele mai potrivite unghii cu gel si sclipici?

Iti prezentam mai jos cele mai recomandate modele unghii cu gel si sclipici, pentru ca tu sa o poti alege pe cea mai potrivita tie. Chiar daca preferi nuantele nude, acest lucru nu inseamna ca trebuie sa fie plictisitoare. Poti asocia foarte simplu si rapid aceste tonuri deschise cu oja sclipici.