Kun je tussentijds je zorgverzekering aanpassen Zilveren Kruis?

2020-02-21 by No Comments

Kun je tussentijds je zorgverzekering aanpassen Zilveren Kruis?

Dit kan gemakkelijk en snel via Mijn Zilveren Kruis. Log in met uw DigiD en sms-controle. U kunt altijd tussentijds overstappen naar een andere collectiviteit. Dan kunt u uw zorgverzekering wijzigen via Mijn Zilveren Kruis.

Welke ziekenhuizen heeft Zilveren Kruis gecontracteerd?

Bij deze ziekenhuizen kunt u terecht met Basis Budget

Plaats Ziekenhuis Status
Amersfoort Meander Medisch Centrum, loc. Amersfoort Gecontracteerd
Amstelveen Ziekenhuis Amstelland Gecontracteerd
Amsterdam Antoni van Leeuwenhoek (AVL) Gecontracteerd
Amsterdam BovenIJ Ziekenhuis Gecontracteerd

Is ZieZo hetzelfde als Zilveren Kruis?

Wat is het verschil tussen ZieZo en Zilveren Kruis? ZieZo is de voordelige online verzekering van Zilveren Kruis. Met ZieZo regelt u alles online. Ook bestelt u medicijnen en een aantal hulpmiddelen online; bij een geselecteerde leverancier.

Wat verandert er bij Zilveren Kruis?

De premie van de meest gekozen basisverzekering bij Zilveren Kruis – Basis Zeker – is in 2021 € 128,45 per maand. De uitbreiding van de basisverzekering en loon- en prijsstijgingen in de zorg vangt Zilveren Kruis voor een deel op door de inzet van ruim € 100 miljoen van haar reserves.

Kun je tussentijds je zorgverzekering aanpassen VGZ?

Wilt u uw basisverzekering, aanvullende verzekering of eigen risico aanpassen? Dat kan elk jaar van 12 november tot en met 31 januari. Soms kunt u ook tijdens het jaar uw zorgverzekering aanpassen. Bijvoorbeeld als u een nieuwe baan heeft.

Kan ik mijn zorgverzekering tussentijds aanpassen Unive?

Overstappen bij mijn huidige verzekeraar U kunt overstappen van pakket van 12 november tot en met 31 december. Uw aanvullende verzekering kunt u nog tot en met 31 januari wijzigen.

Is Ditzo Zilveren Kruis?

De vier grootste zorgverzekeraars zijn: Zilveren Kruis (Achmea), VGZ, CZ en Menzis. Van iedereen die verplicht is een zorgverzekering te kiezen, is 85,0 procent (in 2021) verzekerd bij één deze vier….a.s.r. Ziektekostenverzekeringen.

Naam Rol UZOVI code
a.s.r. Verzekeraar 9018
Ditzo Label van a.s.r. Ziektekosten 3336

Wat dekt de basisverzekering Zilveren Kruis?

Voor bepaalde zorg uit de basisverzekering betaalt u een deel van de zorgkosten zelf. Het verplicht eigen risico voor 2021 is € 385. Dit betekent dat u de eerste € 385 aan zorgkosten die onder het eigen risico vallen zelf betaalt. Wist u dat u uw eigen risico in delen kunt betalen?

Wat zit er in mijn verzekering?

Waarvoor ben ik verzekerd via het basispakket van de zorgverzekering? De overheid bepaalt wat er in het basispakket zit. Het basispakket dekt de kosten voor de zorg van bijvoorbeeld huisarts, ziekenhuis, psychiater of apotheek.