Is de RTL XL app gratis?

2020-01-19 by No Comments

Is de RTL XL app gratis?

Met de RTL XL app kijk je alle RTL programma’s tot 7 dagen na uitzending gratis terug, waar en wanneer jij dat wilt. We zijn continu bezig met het verbeteren van onze app. Je kunt de app automatisch updaten via Instellingen > iTunes en App Store > Automatische downloads.

Waar vind ik RTL XL?

Alles van RTL XL, de programma’s op RTL 4, RTL 5, RTL 7, RTL 8, RTL Z, RTL Lounge, RTL Crime en RTL Telekids vind je online bij NLZIET. Je kunt programma’s die je bij RTL gemist hebt reclamevrij terugkijken, tot een jaar terug, op een device naar keuze, zoals je tv, laptop of smartphone.

Waarom kan ik niet inloggen bij RTL XL?

Lukt het niet om in te loggen? Krijg je de melding dat je al een RTL Account hebt? Het kan zijn dat je al een account hebt bij een ander merk van RTL, zoals Videoland, Buienradar of RTL Nieuws. Je kunt met dezelfde inloggegevens inloggen als je voor deze dienst gebruikt.

Waarom moet je registreren bij RTL XL?

Door in te loggen krijg je alle directe voordelen en kunnen we RTL XL beter op jouw persoonlijke voorkeuren afstemmen: Volg je favoriete programma’s en blijf op de hoogte van nieuwe afleveringen door ze toe te voegen als ‘Favoriet’, Kijk een programma gemakkelijke verder op een later tijdstip.

Waar vind ik RTL XL bij Ziggo?

RTL is sinds 3 april 2018 gestopt met het aanbieden van hun On Demand service binnen de TV Gemist omgeving op de Mediabox. @Willem-A heeft het hier dus helemaal bij het rechte eind. Via Ziggo Replay TV heb je wel de mogelijkheid om alle programma’s van RTL tot 7 dagen na uitzending gratis terug te kijken.

Waar kan ik RTL4 terugkijken?

Bekijk alle online uitzendingen van RTL4 op TVblik. Wil je een uitzending bekijken van een andere omroep, kijk dan bij het uitzending gemist overzicht van TVblik.

Wat is er met RTL XL aan de hand?

RTL XL storingen gemeld in de afgelopen 24 uur Het is gebruikelijk dat sommige problemen gedurende de dag gemeld worden. Allestörungen meldt alleen een incident wanneer het aantal probleemmeldingen significant hoger is dan het typische volume voor dat tijdstip van de dag.

Hoe duur is NLZIET?

Je kunt NLZIET één maand gratis uitproberen. We vragen je om een betaling van 1 eurocent ter controle van je bankgegevens. Na de eerste maand betaal je 7,95 per maand en kun je onbeperkt kijken.