Is Basic Fit per maand opzegbaar?

2019-11-18 by No Comments

Is Basic Fit per maand opzegbaar?

De drie vaste abonnementen zijn: Flex (€26,99 p/m): Je betaalt eenmalig €29,99 inschrijfgeld en kan onbeperkt sporten. Het abonnement is maandelijks opzegbaar. Smart (€19,99 p/m): Je betaalt geen inschrijfgeld en kan onbeperkt sporten.

Wat met abonnement Basic Fit?

Met beide lidmaatschappen kan je onbeperkt in alle Basic-Fit clubs in Europa sporten, de Basic-Fit app gebruiken en van alle faciliteiten in de clubs gebruikmaken. Dit met uitzondering van de live groepslessen en YANGA Sports Water, dit zijn Extra’s die je aan je standaard lidmaatschap kan toevoegen.

Welke groepslessen heeft Basic Fit?

In onze Live clubs bieden we de nieuwste Les Mills, Booty, Xcore, Zumba en Freedom lessen aan. Onze professioneel opgeleide instructeurs weten hoe ze jou het beste uit de les kunnen laten halen. Kijk hier welke clubs Live groepslessen aanbieden.

Kan je je Basic Fit opzeggen?

We zien je niet graag gaan, maar als je je lidmaatschap wilt opzeggen, hoef je alleen maar het volgende te doen: Ga naar My Basic-Fit, klik op Abonnement in het hoofdmenu. Selecteer de knop lidmaatschap opzeggen.

Wat kost een maandabonnement bij Basic Fit?

Met een abonnement vanaf €19,99 per maand is Basic Fit één van de goedkoopste sportscholen van Nederland. Fit For Free kost ongeveer hetzelfde per maand.

Wat is de opzegtermijn bij Basic Fit?

a. Indien je een overeenkomst bent aangegaan voor de duur van een jaar, kun je deze uiterlijk 30 dagen voor het einde van de looptijd opzeggen. Indien je dat niet doet wordt de overeenkomst verlengd voor onbepaalde tijd en is vervolgens op ieder moment opzegbaar met inachtneming van een opzegtermijn van 30 dagen.

Wat is Shape bij Basic Fit?

Shape is een totale workout op lekkere beats, waarbij je niets anders nodig hebt dan je eigen lichaamsgewicht. In één les van 30 minuten komen alle spiergroepen aan bod. Alles wat jij nodig hebt om jouw doel te behalen!

Wat is de beste groepsles?

Iedere vorm van beweging is goed, dus groepslessen ook. Je bent actief bezig, je houdt de spieren soepel en traint niet zozeer om spieren te ontwikkelen maar meer om functioneel en mobiel te blijven. De meest gebruikte groepslessen onder Ruggengraat leden zijn Les Mills, Zumba, XCo, en Crossfit.

Hoe lang loopt mijn Basic Fit abonnement?

Standaard loopt een Basic-Fit contract 1 jaar en kan je pas tegen het einde opzeggen. Sport je al minstens 1 jaar of heb je een maandelijks opzegbaar abonnement? Dan kan je altijd opzeggen. Er geldt een opzegtermijn van 1 maand.

Kun je eenmalig sporten bij Basic Fit?

Met een dagpas kan je één keer een Basic-Fit club bezoeken. Welke club? Kies er maar eentje uit! Vanaf het moment dat je de dagpas aanschaft, heb je 7 dagen de tijd om hem te gebruiken.

Hoeveel pasjes krijg je bij Basic Fit?

In geval van Premium kun jij of je medegebruiker dus met een vriend komen of je komt samen met je medegebruiker (als je medegebruiker als vriend is geregistreerd), waarbij maximaal twee personen tegelijk sporten met één pas. Bij onze andere lidmaatschappen kun je geen vriend meenemen.